Flagga

Flaggtyper

Beroende på form framställs olika flaggstänger för lätta flaggor antingen av metall, av glasfiberplast eller av metall och glasfiberplast. I transportläge ryms en sådan flagga i en liten väska med axelrem och kan lätt bäras med sig.

Vanlig reklamflagga

Reklamflagga är en vanlig fyrkantig flagga som finns tillgänglig med olika höjdmått. Dessa flaggytor är de enklaste att designa. Flaggstången är oftast helt av aluminium.

Reklamflagga

Reklamflagga

Beachflagga – en böjd, droppformad flagga

Beachflaggan kännetecknas av en attraktiv form som dock gör den svårare att designa. Flaggstänger finns tillgängliga i olika mått och är framställda av aluminium och en droppformad böjd del av glasfiberplast.

Beachflagga

Beachflagga

Beachflagga Shark – en flaggstång med böjd överdel

Beachflagga Shark är en flagga med spännande form som är ganska lätt att designa. Flaggstänger finns tillgängliga i olika mått och är framställda av aluminium och en smal, böjd stålöverdel.

Strandflagga

Beachflagga Shark

Dessa flaggor kan utföras med varierande form genom att ändra nederkantens form.

Strandflagga med alternativ form

Beachflagga Shark med alternativ form

Lätt flagga

Vid moderna lätta flaggor kan användaren själv välja ut komponenterna för flaggsatsen – du väljer en flaggstång efter dina önskemål och kompletterar den med en eller flera lämpliga flaggfötter. Vid önskemål kan du även använda flaggor med olika form eller höjd på samma fot vid olika tillfällen.

Se även gatupratare och ljuslåda.