Displaysystem

Roll up – ett reklamställ som kan sättas upp både enkelt och väldigt snabbt. Man kan välja mellan olika modeller för olika ändamål (med olika bredd, vikt osv).

En pop-up-vägg är en stor reklamvägg som är lätt att sätta upp. Jämfört med ett truss-system tar uppsättningen mindre tid och en ställning med samma mått tar mindre plats i transportläge. Användningsmöjligheterna för dessa reklamställ är dock mer begränsade än för truss-system.

Mässbord – ett bord för mässor, evenemang, presentationer och provsmakningar som fälls ihop snabbt och enkelt. Ett ihoppackat bord är lätt och kompakt.

Ett eventtält är ett tält med eller utan väggar som kan sättas upp mycket snabbt. Lämpligt för användning på olika utomhusevenemang.

Mässmonter med lätt trusskonstruktion är en ny lösning för mässdisplay. Det ytterst lätta kompositmaterialet, montering utan verktyg, obegränsade möjligheter till ut- och ombyggnad, kompakt förvaring – dessa är bara några av egenskaperna som gör denna lösning för mässmontrar speciell.

Avspärrningsstolpar / köstolpar med avspärrningsband och avspärrningsrep för avspärrning och köledning.

Skärmväggar / rumsavdelare av textilklädd aluminiumram för kontor eller mässor. Tyget är enkelt att byta och kan tryckas med foton, företagsgrafik eller reklamer.

Skyddsskärm / partition av plexiglas för disk, bord m m. Tre storlekar finns i lager Du kan även beställa efter egna mått.